torsdag, oktober 02, 2008

Dagens outfit...

Mamman gillar bebiskläder som är färgglada och gärna eco. Denna utstyrsel är en av mammans favoriter. Frågan är om Wilmer håller med. Han passade nämligen på att smutsa ned (kan vi väl kalla det... bajsa är rätta ordet) kläderna precis överallt så det fick sluta i ett bad. Myran var ändå så klok att han väntade med att bajsa till pappan var hemma. Bra jobbat kiddo hejade mamman ivrig på!


Nu har mamman lyckats fånga ett litet leende på bild! Mammans hjärta svämmar över med kärlek när hon ser sin lilla skitunge le. Å vet ni! Idag fick hon ett leende när hon bara visade sig. Visserligen var Wilmer hungrig och insåg väl att det vankades mat... men lite glad tycker mamman allt att hon kan få vara. Som förälder får man ju bestämma lite själv hur man ska tolka skruttens miner och handlingar.


När mormor var på besök för någon vecka sen hade hon med sig lite kläder sen mamman var liten. Häromdagen testades en kofta i kycklinggult. Till koftan finns även en mössa, även den i kycklinggult. Men pappan skrek i högan sky när mamman föreslog att Wilmer skulle ha hela setet. Så vi fick nöja oss med koftan.


Wilmer har hittat en ny bästa kompis. Det är en randig skallra som tant J hade med sig. Fast... i ärlighetens namn så är Wilmer fashinerad av allt som är randigt...



3 kommentarer:

  1. Gillar allt som är randigt i allmänhet men den randiga presenten från Tant J i synnerhet! Han är fantastiskt vacker och söt Mamman! Längtar efter er!
    /Tant J

    SvaraRadera
  2. Och se på vår picasaweb för bilder på vår härliga helg i Jönköping!
    /Tant J

    SvaraRadera
  3. Det är nog så tant J! Såg massa bilder på ert album. Ses om ett par dagar igen!!! Kramar!!!

    SvaraRadera