tisdag, september 30, 2008

Ett litet smajl!

Att mamman blir sååå löjligt lycklig när det en tisdagskväll under kräktorkning kom ett litet smil. Och sen kom det ett till när mamman gjorde samma sak... och sen ytterligare ett. Då kan det ju inte bara vara gaser i magen som lockar till skratt. Har inte lyckats fånga detta stora ögonblick på bild... men det kommer!

















Idag har plutten hängt med mamman när hon spenderade alldeles för mycket pengar på sig själv på shoppingcentrat. För första gången sen november 2007 känner mamman att hon faktiskt kan köpa sig lite kläder som hon kommer kunna ha ett tag. Och dessutom kläder som inte är försedda med mjuk mudd eller onormalt mycket tyg kring magen.Känns bra tycker mamman!

Helgen som var hade Wilmer (och mamman och pappan med lite kanske, men mest var det nog allt Wilmer) besök av "tant" J och AK och "farbror" M. Vi tycker att mamman och pappan är rätt bra på att mysa med Wilmer, men vi vet nu att det finns en helt annan dimension av detta. Lillskrutten var konstant i famnen på någon och trivdes som fisken i vattnet. Mamman var lite orolig att han skulle förvänta sig att det var brukligt framöver... men... Wilmer verkar anpassa sig till vardagen igen. :-)

2 kommentarer:

  1. Han är ju så söt! :)

    SvaraRadera
  2. Härrgud morsan, lillen är vacker som en dröm. vår Morfar (eller fafar)upp i dagen. Grattis tjejen!
    //Lars
    Fö Heter jag George Fristedt på Facebook om du använder det

    SvaraRadera